Οι Σερραίοι θεωρούνται από τους πιο καλοντυμένους άνδρες. Καθόλου τυχαίο, όταν υπάρχει ένα μαγαζί όπως το Symbolo που με τη βιτρίνα του και μόνο ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Έτσι, η πορεία προς το καλό ανδρικό ντύσιμο είναι μονόδρομος.

Η νέα φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη συλλογή του από ανδρικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ μας έχει συναρπάσει.

Μοναδικά πουκάμισα και μπουφάν ή υφασμάτινα παντελόνια σε διάφορα cool χρώματα ή και κλασικά συνθέτουν το daily outfit των Σερραίων.

Ενώ για τις πιο επίσημες εμφανίσεις στο Symbolo βρίσκουμε μια μεγάλη συλλογή από κοστούμια για κάθε προτίμηση, περίσταση και budget.

Το σημαντικότερο είναι ότι από το Symbolo δεν φεύγει κανείς μόνο με κάποιο νέο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα του, φεύγει με φρέσκες ιδέες, φεύγει ενημερωμένος με ό,τι κυκλοφορεί και ό,τι πρόκειται να “παίξει” στην ανδρική μόδα αυτή τη σεζόν, φεύγει με την αυτοπεποίθηση πως αποκλείται να μη ξεχωρίσει με το ντύσιμό του αφού είναι Symbolo.

Symbolo Fashion
Ερμού 5 ,Σέρρες
Τηλέφωνο: 23210 22550

Δείτε περισσότερα στο eshop www.symbolofashion.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...