serreslife

Την έδρα του «Εμπορικού Τμήματος» επέλεξε ο Βασίλης Καλαϊτζίδης, σύμφωνα με δελτίο τύπου που αναφέρει τα εξής:

Κατόπιν ώριμης σκέψης και ευρισκόμενος σε μια μάλλον αμήχανη και δύσκολη θέση αποφάσισα να επιλέξω την έδρα του «Εμπορικού Τμήματος» με αποτέλεσμα να απωλέσει τη θέση της η κυρία Φιλίτσα Γκόβρανου, που τόσο πανάξια κατέκτησε στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές.

Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους μας για τον καλό και καθαρό αγώνα που δώσαμε στην προεκλογική περίοδο και τη συμβολή τους στην τιτάνια προσπάθειά μας. Τους ευχαριστώ όλους και κάθε ένα ξεχωριστά που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Γκόβρανου, που κατέθεσε τις ιδέες της, τις προτάσεις της, έδωσε την ψυχή της για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική για την παράταξη «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ».

Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε πολλά, μαζί τώρα θα πορευτούμε ευσυνειδήτως και από την αξιόμαχη θέση της Αντιπολίτευσης στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Σερρών.

Βασίλης Καλαϊτζίδης - Επικεφαλής "ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ"

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...