serreslife

Με κεντρικό σύνθημα "Για ένα Επιμελητήριο Ισχυρό, Ωφέλιμο, Δυνατό" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας και επικεφαλής της επιμελητηριακής κίνησης "Ανάπτυξη Ν. Σερρών" παρουσίασε επίσημα το βράδυ της Παρασκευής τους 114 υποψηφίους του συνδυασμού, αλλά και το όραμα και τους στόχους του προγράμματος 2018-2021 για την επιχειρηματική ανάπτυξη του Ν. Σερρών.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας, μιλώντας στους υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού, έκανε λόγο για ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ Αναπτυξιακό πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας, ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ, με ΑΚΡΙΒΕΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ και με πλήρη ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.
Ανάμεσα στους βασικούς άξονες που αναφέρθηκαν ήταν η συνέχιση των διεκδικήσεων και προτάσεων για την ΕΒΖ, για τον Τουρισμό, την Παιδεία, την Αγροτική Οικονομία και την Βιομηχανοποίηση. Έμφαση επίσης δόθηκε στη δημιουργία επενδυτικών αναπτυξιακών έργων, στην καθιέρωση ενός ελκυστικότερου επενδυτικού περιβάλλοντος, στη δημιουργία ΝΕΩΝ πρότυπων δομών και υπηρεσιών, αλλά και στη δυναμική προβολή του σερραϊκού επιχειρείν, μέσα από δράσεις εξωστρέφειας.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του και απαντώντας στα ερωτήματα των υποψηφίων επί του προγράμματος, ο επικεφαλής του Συνδυασμού Χρήστος Μέγκλας τόνισε πως το πρόγραμμα είναι υλοποιήσιμο και εφικτό για το Επιμελητήριο των Σερρών, αλλά ΜΟΝΟ μέσω της συνέργειας και της συμμετοχής όλων των επαγγελματιών. "Εχουμε το κλειδί και τη γνώση" τόνισε, "χρειαζόμαστε όλους εσάς στο πλευρό μας για να φέρουμε την ανάπτυξη".

Στην επίσημη ανοιχτή - κεντρική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA για την παρουσίαση των 114 υποψηφίων και του προγράμματος 2018-2021 του συνδυασμού "Ανάπτυξη Ν. Σερρών", το παρών εκτός των υποψηφίων έδωσε εκπρόσωπος της Ι.Μ. Σερρών & Νιγρίτης, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος φίλων και υποστηρικτών.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...