serreslife

Δεν ξέρω τον τρόπο , αλλά κάθε λίγο και λιγάκι και ένας νέος υποψήφιος «γεννιέται» στο Δήμο Σιντικής. Ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης , όπως μαθαίνουμε θα είναι ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής που την ερχόμενη Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 11:30 πμ θα πραγματοποιείση την πρώτη του πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα "ΕΔΕΜ" στο Σιδηρόκαστρο.

Στην παραπάνω συγκέντρωση αφού ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για τον δήμο Σιντικής στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα καταθέσει τις γενικές θέσεις και τους βασικούς άξονες του σχεδίου του για την Σιντική.
Να σημειώσουμε ότι ήδη θεωρείται υποψήφιος Δήμαρχος ο κ. Ζήσης Λούγγος που προανήγγειλε οτι το επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει στην ανακοίνωση των πρώτων 50 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που συμμετέχουν στην δημοτική παράταξη <<Πρωτοβουλία Δημοτών >>.
Από ότι φαίνεται ο κ. Λούγκος δεν νοιάζεται από το αν θα αλλάξει ή δεν θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος!
Γιατί αλλιώς θα κρατούσε και μια ...πισινή!

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 214 επισκέπτες