Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στις Σέρρες, όταν εταιρία security ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων ότι άτομα έχουν εισέλθει σε επιχείρηση που εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή προκειμένου να κλεψουν το χρηματοκιβώτιο.

Άμεσα 3 οχήματα της ΟΠΚΕ Σερρών, καθως και άλλοι σταθμοί της πόλης και της περιφέρειας κινήθηκαν για το σημείο, όπου όταν έγιναν αντιληπτοί από τους δράστες, ένας εξ αυτών τράπηκε σε φυγή με όχημα μάρκας BMW, στο οποίο είχε ήδη φορτώσει το χρηματοκιβώτιο.

Το όχημα κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα επιχείρησε να διαφύγει από παραδρομους και χωματόδρομους της ευρύτερης περιοχής. Ακολούθησε καταδίωξη, η οποία κράτησε αρκετή ώρα και αφού το εν λόγω όχημα διέσχισε σχεδόν τον μισό Νομό, έπειτα από εξαιρετικά συντονισμένες και άκρως επαγγελματικές ενέργειες τόσο της ΟΠΚΕ, όσο και του Α.Τ Ηράκλειας, εγκλωβίστηκε το όχημα, για αυτό και ο δράστης αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης, αφού πρώτα επιχείρησε να εμβολίσει τα οχήματα της ΟΠΚΕ.

Ο δράστης φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για περιπτώσεις κλοπών και ληστειών και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του. Το όχημα κατασχέθηκε και εντός του βρέθηκαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν πρόλαβαν να το παραβιάσουν, διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και κουκούλες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την Παρασκευή (19 Φεβρουαρίου 2021) τα ξημερώματα, διέρρηξε επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε ένα μεταλλικό κυτίο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ και 70 προπληρωμένες κάρτες συνολικής αξίας 10.500 ευρώ. Περιπολούντες αστυνομικοί μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν σε αγροτική περιοχή το όχημα που χρησιμοποίησε ο προαναφερόμενος ημεδαπός, μέσα στο οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυτίο με το χρηματικό ποσό και τις προπληρωμένες κάρτες. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ενώ το κλεμμένο κυτίο με το περιεχόμενό του, αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Επίσης, συνελήφθη μία ημεδαπή γυναίκα, μητέρα του ημεδαπού, η οποία το πρωί της ίδιας ημέρας, δήλωσε ψευδώς σε αστυνομικούς την κλοπή του εν λόγω οχήματος.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: