Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το μακεδονικό έπαθλο έρχεται πιο ανανεωμένο καθώς φέτος το πρόγραμμα αποτελείται απο οκτώ (8) αγώνες από τους οποίους ο κάθε αγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να κρατήσει τις έξι (6) καλύτερες βαθμολογίες του. Για να μετρήσει βαθμολογικά η συμμετοχή του στο έπαθλο, θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον 5 αγώνες.

Το Μακεδονικό Έπαθλο λαμβάνει χώρα στην Πίστα Καρτ Σερρών και Δεν υπάρχει εισητήριο. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι είδαμε αρκετά μεγάλα ονόματα της βορείου ελλάδος (διότι το Driftactivities.gr βρέθηκε και εκεί). Ο πρώτος αγώνας του επάθλου είναι στις 9 Μαρτίου και το Driftactivities.gr θα δώσει και κει το παρόν, διότι φέτος δεν σκοπεύουμε να χάσουμε Event που να περιέχει DRIFT !!

Οι συμμετοχές για το Μακεδονικό έπαθλο άνοιξαν και θα κλείσουν την Τετάρτη 5 Μαρτίου. Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούνε στο 6974129911 (κ.Πορτοκάλης)

Μπορείτε να δείτε τον γενικό κανονισμό εδώ

τον βοηθητικό κανονισμό εδώ

και το πρόγραμμα του επάθλου εδώ

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...