Την Παρασκευή σύμφωνα με το πρόγραμμα άνοιξε η γραμματεία για εγγραφές και παράδοση bibs και πραγματοποιήθηκε η συναυλία των au revoir .


Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας των 500 μέτρων για τους μικρούς μας φίλους και η πλατεία Κρονίου γέμισε χαμόγελα. Παράλληλα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σερραίες Μανούλες συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη για παιδιά που τα έχουν ανάγκη .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τον αγώνα των 12,5 χιλιομέτρων με 315 μέτρα υψομετρική . Συμμετείχαν 144 Έλληνες και ξένοι δρομείς . Ενδεικτικά να αναφέρουμε τους διακεκριμένους Έλληνες δρομείς Παγουνάδη Αθανάσιο , Νούλα Ευάγγελο , Παρτσάνη Θωμά , Αμανατίδη Άγγελο και Γιαννακού Μάριο . Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία της και η γνωστή δρομέας Ασημίνα Ιγκλέζου .

Πρώτος νικητής στους άνδρες αναδείχτηκε ο Θανάσης Παγουνάδης με χρόνο 00:50:36 , δεύτερος ο Βαγγέλης Νούλας με χρόνο 00:50:46 και τρίτος ο Άγγελος Αμανατίδης με χρόνο 00:53:33 .

Στις γυναίκες πρώτη αναδείχτηκε η Ζλάτκου Δήμητρα με χρόνο 01:08:56, δεύτερη η με χρόνο 01:15:48 και τρίτη η Ασημίνα Ιγκλέζου με χρόνο 01:17:57

Το τμήμα Δρομέων Υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, τις εθελοντικές ομάδες που για μεγάλο χρονικό διάστημα εργάστηκαν στη διαδρομή για να είναι σε άριστη κατάσταση την ημέρα του αγώνα αλλά και όσους στελέχωσαν τους σταθμούς τροφοδοσίας και κάλυψαν διάφορες ανάγκες του αγώνα.
Σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα πρόσφερε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τμήμα Εθελοντών, Διασωστών, Σαμαρειτών Παράρτημα Σερρών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την τον Δήμο Σερρών, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και το Τμήμα Τροχαίας Σερρών που είναι δίπλα μας σε ό, τι χρειαστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης τον Μεγάλο Χορηγό Siris MicroΒrewery | Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος που για άλλη μια φορά ανέλαβε μεγάλο μέρος του κόστους διεξαγωγής του αγώνα.
Το καφέ – μπαρ Volta-stories που ήταν για μια ακόμη χρονιά κοντά μας .
Επίσης ευχαριστούμε την Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, την ΠΑΝ-ΜΑΡΚΕΤ ΑΕ και το Σουβλάκι Βλάχος για τη στήριξή τους .
Την αρτοβιομηχανία Γατίδης FRESH που ετοίμασε διάφορα είδη άρτου με σύνθεση ειδικά μελετημένη για τους αθλητές για το τέλος του αγώνα και σε συνδυασμό με τα αναψυκτικά ΝΕΚΤΑΡ συνέβαλαν στην αποκατάσταση των αθλητών μετά των αγώνα.
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ για την ενυδάτωση των αθλητών.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας .

Από τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...