serreslife

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Σερρών-θεσσαλονίκης. Ο συμβολικός αποκλεισμός της από τους αγρότες, στο ύψος της διασταύρωσης Σιδηροκάστρου,κράτησε μόλις μία ώρα (12.40-13.40) χωρίς να δημιουργείται ουσιαστικό πρόβλημα στην κυκλοφορία, που διεξαγόταν από παρακαμπτηρίους.

3 ΦΕΒ 2017 2:20 μμ


Είκοσι λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι έκλεισαν την Εθνική Οδό Σερρών Θεσσαλονίκης στον κόμβο του Λευκώνα οι Σερραίοι αγρότες , με προγραμματισμό αποκλεισμού μία περίπου ώρα, παραμένοντας στις επάλξεις του αγώνα τους. Η κυκλοφορία διεξάγεται με παρακαμπτηρίους.

Εν τω μεταξύ μεγάλος ήταν ο αριθμός των Σερραίων αγροτών που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες στη Θεσσαλονίκη που διοργάνωσε η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, την ώρα των εγκαινίων της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Κτηνοτροφίας και Πτηνοτροφίας «Ζοοtechnia».
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Παναγής είπε πως το επόμενο βήμα είναι άμεσα μια συνάντηση με μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής για να συναποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις, μη αποκλείοντας ένα συλλαλητήριο στην Αθήνα. Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν προτίθενται κατά τη διάρκεια του αγώνα τους να κλείσουν δρόμους ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

3 ΦΕΒ 2017 12:53 μμ

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: