08 Οκτ Δώστε στη μέρα σας την ενέργεια που της αξίζει με πρωινό στο Kennedy

Γράφτηκε από Κατηγορία Προτάσεις Διαβάστηκε 5223 φορές
Βαθμολογήστε
(3 ψήφοι)

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και φυσικά διατροφής! Οι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι το λένε και το ξαναλένε: Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Μας γεμίζει με ενέργεια που τόσο χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στους δύσκολους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας!

Ποιος το εφαρμόζει όμως; Όλοι προτιμάμε να σηκωθούμε από το κρεβατάκι μας όσο γίνεται αργότερα, να ετοιμαστούμε γρήγορα-γρήγορα και να φύγουμε για τη δουλειά!

Που είναι εκείνα τα αλησμόνητα χρόνια του σχολείου που η μανούλα μας σηκωνόταν από το κρεβάτι μισή και 1 ώρα νωρίτερα από εμάς για να μας ετοιμάσει το πρωινό μας; Αχ, μανούλα!

Τα χρόνια πέρασαν, όμως, και μπορεί να μη προλαβαίνουμε ή να μη θέλουμε να προετοιμάσουμε το πρωινό μας, ωστόσο, το πρωινό έρχεται σε εμάς μέσω του Kennedy!

Στο δρόμο για τη δουλειά περνάς και παίρνεις από το Kennedy εκτός από τον καφέ σου,

coffee

το φυσικό χυμό σου από ολόφρεσκα φρούτα,μια γευστική μπάρα δημητριακών, μια μπακέτα ή μπακετίνια.

Χυμοί Μπαγκέτες

Αν πάλι ο δρόμος σου δεν περνάει από τη Μεραρχίας μπορεί να έρθει το πρωινό από το σπίτι ή το γραφείο σου με ένα τηλεφώνημα στο 23210 22250.

coffee

Αν πάλι έχεις λίγο παραπάνω χρόνο  και θέλεις να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ακόμη πιο απολαυστικό τρόπο επισκέπτεσαι το Kennedy και απολαμβάνεις το πρωινό των... ονείρων σου! Για πρωινό διαλέγεις (ομελέτες,τοστ ή σπιτικό πρωινό) , snack (μπακετες,πίτα club,μπακετίνια) , σφολιατάκια αλμυρά κ γλυκά

Αυγά Μάτια

Τοστάκια

Ομελέτα

Κρουασανάκια

Ομελέτα κ Σαντουιτσάκια

Kennedy: Η πιο σύγχρονη πρόταση της πόλης των Σερρών!


Εκτός από το πρωινό, το Kennedy φροντίζει και για το πιο απολαυστικό γεύμα της ημέρας, αυτό που έχουμε συνηθίσει να το συνδυάζουμε με καλή παρέα και τη γεύση του οίνου που όλους μας ενώνει και δεν είναι άλλο από το βραδινό! Τα βράδια στο Kennedy πάνε τις γεύσεις των Σερραίων σε άλλο επίπεδο!
Κλικ εδώ για περισσότερα>>>

Kennedy Gastro