22 Σεπ Ήρθε το πρώτο διαδικτυακό super market στις Σέρρες

Γράφτηκε από Κατηγορία Προτάσεις Διαβάστηκε 3933 φορές
Βαθμολογήστε
(5 ψήφοι)

Tο μεγαλύτερο και πληρέστερο online super market για τις Σέρρες είναι γεγονός!
Η ανάγκη των σύγχρονων καταναλωτών για γρήγορες, ξεκούραστες και ασφαλείς αγορές τροφίμων και προϊόντων βασικής ανάγκης για το νοικοκυριό τους είναι περισσότερο από ποτέ άλλοτε επαυξημένη.

Η δημιουργία, λοιπόν, ενός e-shop που φέρνει στην πόρτα σας το καθημερινό καλάθι του super market με ένα κλικ ήταν επιβεβλημένη.

Έτσι, δημιουργήθηκε το Listamarket.gr

Πως λειτουργεί;
Εσείς κάνετε τα ψώνια σας από την άνεση του σπιτιού σας, του γραφείου σας ή ακόμη και ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν από το κινητό σας και τα ψώνια σας έρχονται στο σπίτι σας με συνέπεια και σε ασφάλεια, αφού το Listamarket.gr φροντίζει το κάθε προϊόν να μεταφερθεί στις ιδανικές γι' αυτό συνθήκες.

Η παράδοση γίνεται ακόμη και 15 λεπτά αφότου κάνετε την παραγγελία σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα και να προγραμματίσετε την ακριβή ώρα παράδοσης, ώστε να είναι η ώρα που σας βολεύει καλύτερα!

Και για όλους εσάς που δεν είστε λάτρεις των διαδικτυακών αγορών, μπορείτε απλά να επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και χρειάζεστε για το σπίτι σας και να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς στο 23210 – 36900

Αυτό που καθιστά το Listamarket.gr ακόμη πιο δελεαστικό είναι το εκτενέστερο ωράριο λειτουργίας, αφού θα το βρείτε ανοιχτό από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:30 το βράδυ από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο οι ώρες λειτουργίας του είναι 8:00π.μ. - 8:00 μ.μ.

Με το Listamarket.gr εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά μας αλλά και γλιτώνουμε την... ταλαιπωρία!

Δεν έχουμε κανένα λόγο πια να μην επιλέξουμε να γεμίσουμε το καλάθι μας με ένα κλικ στο Listamarket.gr

 

Στοιχεία Επικοινωνίας