18 Δεκ To Symbolo στην ανδρική μόδα βρίσκεται στην Ερμού 5 στις Σέρρες

Γράφτηκε από Κατηγορία Προτάσεις Διαβάστηκε 16491 φορές
Βαθμολογήστε
(9 ψήφοι)

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-2017

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και ο χειμώνας είναι προ των πυλών! Η εποχή που αλλάζουμε τα ρούχα στις ντουλάπες έχει φτάσει ανεπιστρεπτί όσο κι αν επιμένουμε να φοράμε ακόμη τα καλοκαιρινά μας.

vitrina

Και μπορεί οι άνδρες να στέκονται... “αδιάφοροι” απέναντι σε τέτοιου είδους θέματα, ωστόσο αν κρίνουμε από τις προσεγμένες εμφανίσεις των Σερραίων στους δρόμους και τα μαγαζιά της πόλης μας, τότε σίγουρα συμπεραίνουμε πως κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει.

vitrina

Και πως να σταθούν αδιάφοροι όταν το Symbolo Fashion έχει ήδη ενημερώσει τη βιτρίνα του και φυσικά ολόκληρο το κατάστημα του με τα πιο καλαίσθητα κομμάτια των νέων collection των πιο γνωστών ελληνικών και ξένων εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται χρόνια τώρα, προσφέροντας τις πιο value for money επιλογές στους Σερραίους!

vitrina

Πουκάμισα, φούτερ, πουλόβερ, παντελόνια, σακάκια και παλτό, ζώνες και κάθε τύπου ανδρικά αξεσουάρ δελεάζουν τόσο τους άνδρες, αλλά και τις γυναίκες να κάνουν αγορές για τους καλούς τους!

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με τα νέα leather jacket bomber με απλή γραμμή και μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ

vitrina

Για casual, denim αλλά και πιο classy επιλογές όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης μας και στο πιο ενημερωμένο μαγαζί της: το Symbolo Fashion!

vitrina

Στοιχεία Επικοινωνίας