14 Οκτ Ένα bar πιο γευστικό από τ' άλλα – Kouzina bar

Γράφτηκε από Κατηγορία Προτάσεις Διαβάστηκε 39257 φορές
Βαθμολογήστε
(18 ψήφοι)

Όταν ένας χώρος έχει γράψει ιστορία με την παρουσία του στο χώρο της εστίασης, τότε έχεις καθήκον να υπερτονίσεις-υπογραμμίσεις τα χρυσά γράμματα των σελίδων του.

Αυτό σκέφτηκαν οι ιθύνοντες του πάλαι πότε ιστορικού καταστήματος που πρόσφερε μπουγάτσες και κάθε λογής εδέσματα που συνοδεύουν κυρίως το πρωινό μας γεύμα και το μετέτρεψαν στο σύγχρονο wine bar restaurant “Kouzina bar” κάνοντας Σερραίους και επισκέπτες της πόλης των Σερρών να μη μπορούν να αποφασίσουν ποια ώρα της ημέρας θα το επισκεφτούν!

Το μότο είναι ένα: Το νέο hot spot της πλατείας Ελευθερίας λέγεται Kouzina bar!

kouzina bar

Η μέρα ξεκινά με καφέδες από εκλεκτά χαρμάνια ενώ καθώς η ώρα περνά η κουζίνα γεμίζει με υλικά που πρωταγωνιστούν στη μεσογειακή διατροφή. Τα πρώτης ποιότητας υλικά ανακατεύονται με μεράκι και φαντασία και όλα μαζί δημιουργούν πιάτα που δεν στερούνται ούτε της εκλεπτισμένης γεύσης, αλλά ούτε και της ευφάνταστης εμφάνισης. Πιάτα που όταν συνοδευτούν από το κατάλληλο κρασί, πάντα υπό τις υποδείξεις των ειδικών του “Kouzina bar” απογειώνουν κάθε γεύση στον ουρανίσκο μας.

Καθώς το δειλινό κάνει την εμφάνισή του και η νύχτα σιγά σιγά διαδέχεται τη μέρα δίνουμε ραντεβού στο “Kouzina bar” για κρασί, μπύρα ή cocktail που περιλαμβάνονται στον πλούσιο κατάλογο οινοπνευματωδών του, συνδυάζοντάς τα πάντοτε με τα κατάλληλα εδέσματα.

Για γευστικές αποδράσεις όλη μέρα και μοναδικές εμπειρίες κάντε το “Kouzina bar” μέρος της καθημερινότητάς σας!

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίας
  • Τηλέφωνο: 2321 181000