Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και τα Γατίδης SchoolPacks αποτελούν για τους γονείς και τους μικρούς μαθητές τη λύση για σωστή διατροφή στο σχολείο!
Τα Γατίδης SchoolPacks τα οποία απέσπασαν ασημένιο βραβείο concept 2017 στα βραβεία ελληνικής εστίασης estiaawards, είναι η καθημερινή πρόταση για εύγευστο και υγιεινό πρωινό από τα καταστήματα Γατίδης Fresh, αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους.

Μία συσκευασία ειδικά φτιαγμένη για να χωράει ένα ολοκληρωμένο πρωινό και δεκατιανό μαζί, καλύπτοντας πλήρως τις διατροφικές ανάγκες του παιδιού κατά τη διάρκεια του σχολείου.
Καθημερινά, στα καταστήματα Γατίδης Fresh μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο διαφορετικών προτάσεων υγιεινού πρωινού για παιδιά,μόνο με 1,5 € / schoolpack!
Τα Γατίδης School Packs

    • 1η επιλογή: Κουλούρι Θεσσαλονίκης, σάντουιτς με τυρί κρέμα και άπαχο βουβαλίσιο κρέας πλούσιο σε σίδηρο ή με αλλαντικό γαλοπούλας και φυσικό χυμό πορτοκάλι.

 

    • 2η επιλογή: Κουλούρι Θεσσαλονίκης, μπουκίτσες από χειροποίητες μπάρες δημητριακών (100gr) με μέλι και φυσικό χυμό πορτοκάλι.

Σύντομα στα school packs θα βρείτε και νέους συνδυασμούς γεύσεων!

Επιλέξτε κάθε μέρα το δικό σας Γατίδης School Pack από τα καταστήματα Γατίδης Fresh προσφέροντας την απαιτούμενη ενέργεια και ένα πλήρες πρωινό και δεκατιανό μαζί, για το παιδί σας στο σχολείο.


Τα Γατίδης School Packs είναι διαθέσιμα καθημερινά σε όλα τα καταστήματα Γατίδης Fresh σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα και Κιλκίς και κοστίζουν μόνο 1,5 €.


Απολαυστική ημέρα με θρεπτικές και υγιεινές προτάσεις από επιλεγμένες ελληνικές πρώτες ύλες, χαμηλά λιπαρά και … πολλή γεύση!
Καλή σχολική χρονιά με νόστιμα και υγιεινά πρωινά!

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...