serreslife

Τα όρη και τα βουνά της Μακεδονίας και της Θράκης θα πάρουν για πέντε μέρες δεκάδες Έλληνες και ξένοι μοτοσικλετιστές που συμμετέχουν στο MotOFFtour 2018
Διοργανώνεται από την Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία της Ελλάδας (MOT.O.E), ύστερα από ανάθεση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετισμού (FIM).




Το ταξίδι έχει οριστεί για το διάστημα 14 με 18 Ιουνίου και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης.

Η εκκίνηση θα γίνει από τις Σέρρες και ο τερματισμός στα Κοκκινόγεια Δράμας.
Οι συμμετέχοντες σύμφωνα με το amna.gr θα διανύσουν μια διαδρομή μήκους 550 χιλιομέτρων εκ των οποίων τα σχεδόν 450 σε χώμα. “ Ωστόσο θα υπάρχει και μία παράλληλη διαδρομή (με κοινή αφετηρία και τερματισμό) αλλά σε ασφάλτινο δρόμο, για όσους δεν θέλουν να… σκονιστούν”, αποκαλύπτει μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ο έφορος τουρισμού της ΜΟΤ.Ο.Ε., Παναγιώτης Καλαϊτζής. Εξηγεί ότι οι μοτοσικλετιστές και των δύο διαδρομών θα έχουν κοινή αφετηρία και κοινό τερματισμό, όπως και διανυκτερεύσεις σε κοινούς τόπους, με σκηνές.



Η πρώτη διανυκτέρευση θα γίνει στη Χρυσοπηγή (πριν τον Λαϊλιά), η δεύτερη στο Δασικό Χωριό “ Καρά Ντερέ”, η τρίτη στο δασικό χωριό του Ερύμανθου πάνω από την Ξάνθη και η τέταρτη στη λίμνη των Κοκκινογείων Δράμας, όπου είναι και το σημείο του τερματισμού.



Διαβάστε επίσης: