serreslife

Η μία από το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ελευθερίας και μία από το Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Σερρών μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών.

Δύο συγκεντρώσεις και δύο πορείες πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στις Σέρρες από τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους συμμετέχοντας στην εικοσιτετράωρη γενική απεργία που προκήρυξαν, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας «στις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας και εξαθλίωσης των εργαζομένων» όπως αναφέρουν. Χωρίς όμως συμμετοχή οι απεργιακές κινητοποιήσεις στις Σέρρες και παρά τις καλές καιρικές συνθήκες.

Στις 10:30 πμ.(Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017) πραγματοποιήθηκε από το ΠΑΜΕ απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας με το σύνθημα «Όλοι στον αγώνα ξεσηκωμός στα μέτρα της κυβέρνησης κανείς συμβιβασμός», και ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Σερρών, ενώ μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών στις 11:00 π.μ., έγινε η συγκέντρωση του Νομαρχιακού Τμήματος Σερρών της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Σερρών με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ άλλους φόρους , φτώχεια ,ανεργία …», και ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Σερρών.

Δήμητρα Mετόκη

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Φωτογραφίες: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: