serreslife

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Απόστολος Σφετκόπουλος, παρουσία στελεχών της , την 2α Δεκεμβρίου 2017, με αφορμή τη συμπλήρωση 16 χρόνων από την ίδρυσή της.

“16 χρόνια έντονης δράσης και προσφοράς, 16 χρόνια υποδειγματικής λειτουργίας με κανόνες και αρχές. H Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων είναι η παράταξη που δημιουργήθηκε με καθαρή πρωτοβουλία πολιτών, είναι η μοναδική πραγματικά ανεξάρτητη δημοτική κίνηση. Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων είναι μια δημοτική κίνηση που τιμά την ιδέα της ακομμάτιστης και ακηδεμόνευτης τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι μια δημοτική κίνηση “κόσμημα” για το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης”,δήλωσε ο  Απόστολος Σφετκόπουλος.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης παίρνοντας το λόγο είπε τα εξής: “ Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων ως δημοτική αρχή έχει να επιδείξει σημαντικό και ωφέλιμο έργο. Υλοποιεί με όραμα και ρεαλισμό τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και προσθέτει νέα έργα και δράσεις, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, για ένα σύγχρονο και ελκυστικό Δήμο. Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων ως δημοτική αρχή από το 2011 μέχρι τώρα, νοικοκύρεψε τα οικονομικά του Δήμου, υλοποίησε μέσω προγραμμάτων έργα ύψους 40 εκατομμυρίων, ενώ για την κοινωνική πολιτική δράσεις ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ. Δημιούργησε και καθιέρωσε επίσης 10 νέους πολιτιστικούς και αθλητικούς θεσμούς και ενέταξε σε προγράμματα μέσα στο έτος 2017, έργα ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για μια καλύτερη ζωή στις Σέρρες”, τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Από το γραφείο τύπου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: