serreslife

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 7η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 28 Μαΐου, διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας, οι οικογένειες και οι φίλοι  τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με μικρότερους και μεγαλύτερους φίλους από γειτονιές σε όλη την Ελλάδα συνδιαμορφώνοντας όλοι μαζί ένα μεγάλο «παζλ» με ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις.
Κάθε ΑΒητικό κατάστημα βάζει το δικό του λιθαράκι στις σελίδες προσφοράς της οικογένειας της εταιρίας, προσκαλώντας όλους να συμβάλουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια:

  • για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη
  • για το περιβάλλον
  • για την ενιίσχυση ιδρυμάτων και φορέων όπως, Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία,  Τράπεζες Τροφίμων, Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, Συσσίτια, Ενορίες

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή στο κάταστημα της περιοχής σας.
Τη φετινή χρονια, το δικό μας ΑΒ…………ΣΕΡΡΕΣ 1 ΚΑΙ ΑΒ ΣΕΡΡΕΣ 2…………., οργανώνει …δραση με θεμα:ΧΑΡΙΣΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
ΧΑΡΙΣΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...……………………………………………………………….
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας. Από το 2011, επενδύουμε σταθερά στον «Εθελοντισμό» με αφοσίωση στο όραμα προσφοράς που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.  Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», είναι για μας μια μεγάλη γιορτή και μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρουμε απλόχερα μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.  Τόσο με την κινητοποίηση των 14.216  μελών της ΑΒητικής οικογένειας όσο και με την ενθάρρυνση της συμμετοχής των συμπολιτών, των φίλων και των συνεργατών μας, επιδιώκουμε να πετύχουμε θετικές αλλαγές στις γειτονιές μας.
Είμαστε εδώ, 78 χρόνια τώρα, διαγράφοντας μια πορεία συνεισφοράς. Για όλους μας στην ΑΒ είναι σημαντικό να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, για να μεγαλώνει το καλό και οι πράξεις μας να έχουν αντίκρισμα. Και αυτή τη χρονιά, συμμετέχουμε δυναμικά, με πίστη στον εθελοντισμό. 
Ε=Εθελοντισμός…από εμάς για όλους!

serreslife

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 202 επισκέπτες