serreslife

Την υποψηφιότητα του για την διεκδίκηση της δημαρχείας στον Δήμο Σιντικής ανακοίνωσε πριν απο λίγη ώρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Ζήσης Λούγγος. Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον Λεωνίδα Κασάπη, τόνισε πως μετά απο ώριμη σκέψη και συζήτηση με τα στελέχη και τους ανθρώπους του αποφάσισε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Σιντικής. Πιστεύουμε , όπως είπε, πως η νυν δημοτική Αρχή κάνει πολλά λάθη και είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε τον δήμο, με την εμπειρία και την διάθεση που διαθέτουν τα στελέχη μας.
Η υποψηφιότητα μου , σημείωσε θα βοηθήσει αυτούς που θέλουν μια διαφορετική επιλογή, ενω υπογράμμισε πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσουν την υποστήριξη τους στην δημοτική κίνηση και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.

Η κίνηση του , είπε ο κ. Λούγγος, πως είναι ανεξάρτητη, καθώς τα κόμματα δεν χωρουν στα δημοτικά πράγματα και μόνον κακό κάνουν.
Ο κ. Λούγγος ήταν πρώην υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Πετριτσίου, ενω εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σάββα Κοσμίδη, στον «Καλλικρατικό» δήμο Σιντικής.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης: