serreslife

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, διεξήχθη στην έδρα του Ιδρύματος στις Σέρρες η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Πρύτανη και των τεσσάρων (4) Αντιπρυτάνεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας.

Νέος Πρύτανης εξελέγη ο Χασάπης Δημήτριος του Δημητρίου, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών με ποσοστό 61,1 % επί του συνόλου των έγκυρων ψήφων, στο σύνολο των ψηφισάντων που αποτελείται από τα μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.), τα μέλη Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.), τα μέλη Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.ΤΕ.Π.), και από το Διοικητικό Προσωπικό του Ιδρύματος.

ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΧΑΣΑΠΗΣ 46 50 96
ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ 30 27 57

 

Διαβάστε το βιογραφικό του κ. Χασάπη Δημήτριου

Αντιπρυτάνεις εξελέγησαν οι:
1. Δαυϊδ Κωνσταντίνος του Νικολάου, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, με ποσοστό 22,8%.

2. Θεοδωρίδου-Σωτηρίου Μυροφόρα Ευαγγελία του Παντελή, Καθηγήτρια πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, με ποσοστό 20,7%.

3. Στρουθόπουλος Χαράλαμπος του Παναγιώτη, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, με ποσοστό 16,3%.

4. Μωυσιάδης Αναστάσιος του Θωμά, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, με ποσοστό 15,2%.
Σέρρες 24 Οκτωβρίου 2017 Από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

Διαβάστε επίσης: