serreslife

Η μεγάλη ανταπόκριση των Σερραίων ήταν το χαρακτηριστικό της πολύ επιτυχημένης  μουσικής παράστασης, που ανέβηκε το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου 2017, στο Θερινό Θεατράκι του Δήμου Σερρών.
Το έργο του Λευτέρη Αερόπουλου «Ερωτό-κυκλοι» ενθουσίασε το μουσικόφιλο κοινό των Σερρών, παρασέρνοντάς το σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια.  Πρόκειται για ένα μουσικο - θεατρικό ταξίδι όπου συνομιλούν ο Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου με το «Φυλακισμένο Σ΄ αγαπώ» του Λευτέρη Αερόπουλου.  Μαζί τους συνυπάρχουν τραγούδια της Κάτω Ιταλίας καθώς και παραδοσιακές μουσικές δραματοποιημένες, ομόκεντροι κύκλοι μουσικής, λόγου και κίνησης, από το «Σύνολο Λόγου και Μουσικής» του Μουσικού Εργαστηρίου Σερρών.

Συντονιστής των Συνδιοργανωτών της όλης εκδήλωσης ο Αντώνης Φραγγεδάκης, πρόεδρος της Κρητικής Αδελφότητας Ν. Σερρών «Το Αρκάδι», ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά τους. Ένα κάλεσμα όπως τονίστηκε που είχε ιερό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στο Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών ώστε να επανακυκλοφορήσει «Το Λευκό Ταξί». Ιδιαίτερη όμως ήταν η αναφορά του κ. Φραγγεδάκη στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης αλλά και στους χορηγούς αυτής, για την αμέριστη στήριξή τους προκειμένου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση, στέλνοντας μηνύματα ενότητας και ανθρωπιάς. Όταν Πολιτιστικοί Σύλλογοι και γενικότερα φορείς του τόπου ενώνουν τις δυνάμεις τους για κάτι καλό τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών Βασίλης Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας Πέτρος Πετρακάκης και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Σωματείων και Συλλόγων.

Από το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ

Διαβάστε επίσης: