serreslife

O Γερμανός Γίργκεν Μπανσέρους,έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Κλουζ και τους πολυαγαπημένους Μίλι και Μάγκνους!
Ο Γίργκεν Μπανσέρους, ένας από τους διασημότερους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας παγκοσμίως και «πατέρας» του Κλουζ, αγαπά πολύ την Ελλάδα και αυτή τη φορά ταξιδεύει βόρεια παρέα με τα Public, φέρνοντας μαζί του όλα τα τελευταία νέα του μεγαλύτερου μικρού ντετέκτιβ, αλλά και τους νέους αγαπημένους ήρωες Μίλι και Μάγκνους. Οι μικροί μας φίλοι που κατοικούν στις Σέρρες και τις γύρω περιοχές θα έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν από κοντά και να μάθουν τα πάντα για τα νέα του βιβλία. Όλοι οι αναγνώστες του όμως, όπου κι αν κατοικούν στην Ελλάδα, μπορούν να λάβουν μέρος σε έναν διαγωνισμό δημιουργικής γραφής με πρωταγωνιστή τον Κλουζ και να κερδίσουν πολλά υπέροχα δώρα.

Γνώρισε από κοντά τον δημιουργό του Κλουζ!!

Ο Γίργκεν Μπανσέρους έρχεται στη Β. Ελλάδα και συναντά τους αναγνώστες του! Σε περιμένουμε για να ακολουθήσουμε όλοι μαζί τα ίχνη του ντετέκτιβ Κλουζ και να περιπλανηθούμε μαζί με τη Μίλι στον πύργο του βαρόνου Μάγκνους. Για να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε υπόπτους και να εξιχνιάσουμε το δικό μας αστυνομικό μυστήριο, μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου, για έμπνευση, το αγαπημένο σου βιβλίο του Γίργκεν Μπανσέρους, αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω απ’ όλα… διάθεση για παιχνίδι!

Σέρρες, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, στις 6 μ.μ., στο PUBLIC Σερρών (Τσαλοπούλου 9).

serreslife

Διαβάστε επίσης: