serreslife

Στην υπογραφή της σύμβασης για εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Πατρίκι-Σιτοχώρι-Άγιος Δημήτριος-Ίβηρα- Μαυροθάλασσα-Ευκαρπία, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών με τον ανάδοχο του έργου. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ που προβλέπει αποκατάσταση σε σημεία του συγκεκριμένου οδικού δικτύου που παρουσιάζουν σημαντικές φθορές.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Μωυσιάδης πρόκειται για ένα έργο που βοηθήσει να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της εν λόγω περιοχής, έτσι ώστε οι οδηγοί να κινούνται με ασφάλεια. Μάλιστα, ο Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε πως το συγκεκριμένο εντάσσεται σε ένα σύνολο έργων που αφορούν στο οδικό δίκτυο ,από τα οποία κάποια ήδη υλοποιούνται και για κάποια άλλα οι δημοπρασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. «Μιλούμε για έναν συνολικό προϋπολογισμό έργων που φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Όταν ολοκληρωθούν όλες αυτές οι εργολαβίες το οδικό δίκτυο θα παρουσιάζει μια σημαντικά βελτιωμένη εικόνα» τόνισε ο Γιάννης Μωυσιάδης.

Από την πλευρά του ο εργολάβος Στυλιανός Γαλάνης τόνισε πως το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης έχει οριστεί στους εννέα μήνες , ωστόσο εκτιμά πως οι εργασίες θα τελειώσουν νωρίτερα. Τα συνεργεία θα εγκατασταθούν άμεσα και οι εργασίες θα ξεκινήσουν με καθαρισμό των τάφρων , που κρίνεται απαραίτητος πριν αρχίσει το κυρίως έργο.

Διαβάστε επίσης: