serreslife

Δύο υπηρεσιακά οχήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών θα παραχωρηθούν προς χρήση στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, κατόπιν σχετικού αιτήματος που κατατέθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών Γιώργο Παπαδόπουλο, προς τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών.

Η ανταπόκριση του Γιάννη Μωυσιάδη ήταν άμεση και έτσι το προσεχές διάστημα τα δύο οχήματα θα παραχωρηθούν προς χρήση ενός έτους, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της αστυνομίας.
«Αναγνωρίζουμε το δύσκολο έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και τον καθημερινό αγώνα που δίνει με πενιχρά μέσα, ώστε οι συμπολίτες μας να αισθάνονται ασφαλείς. Γι’ αυτόν το λόγο θεωρούμε υποχρέωσή μας να συνδράμουμε όπως μπορούμε στην κάλυψη των αναγκών αστυνόμευσης. Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στηρίζει διαχρονικά την Αστυνομική Διεύθυνση στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθεί να διευκολύνει το έργο των Σερραίων αστυνομικών, σύμφωνα βεβαίως με τις δυνατότητες που υπάρχουν κάθε φορά», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών.

Από το Γραφείο Τύπου
του Αντιπεριφερειάρχη

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 188 επισκέπτες