serreslife

Γεύμα αγάπης και προσφοράς στα παιδιά του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών προσέφεραν η πρόεδρος κ. Μαρίνα Μακενατζή και τα μέλη του Συλλόγου της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυριών Σερρών «Η ΕΜΜΕΛΕΙΑ», με αφορμή την περίοδο της Αποκριάς.

Με επιστολή τους η διευθύντρια κ. Ελισάβετ Μωϋσιάδου, τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Παράρτημα ΑΑμεΑ Σερρών, εκφράζουν ευχαριστίες και τη βαθιά τους ευγνωμοσύνη προς τα μέλη του συλλόγου «Εμμέλεια»

Ειδικότερα, στην επιστολή επισημαίνονται τα εξής:

«Καθώς διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, τέτοιου είδους ενέργειες είναι ιδιαίτερης σημασίας , καθώς αναδεικνύουν την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη στην τοπική κοινωνία , ενώ παράλληλα ενισχύουν την προσπάθεια μας για την εξασφάλιση της ανθρώπινης διαβίωσης των παιδιών του Οικοτροφείου μας

Εκτός από την πρακτική βοήθεια λαμβάνουμε το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι με πλούτο συναισθημάτων και κοινωνική ευαισθησία που προσφέρουν σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε οι δράσεις σας να αποτελέσουν εφαλτήριο για παρόμοιες ενέργειες και πράξεις προσφοράς».

Διαβάστε επίσης: