serreslife

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας του Πρόεδρου της Ν.Δ., κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με παραγωγικούς φορείς ενόψει της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη από τις 10:30 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας στη συνάντηση εργασίας τον ενημέρωσε για τις προτασεις αναπτυξης του νόμου ΣΕΡΡΩΝ από το Επιμελητήριο ΣΕΡΡΩΝ και την ανάγκη να υλοποιήθει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αυξησης του χαμηλού ΑΕΠ του Νόμου ΣΕΡΡΩΝ.

"Ενημερώσαμε ο καθένας για τον νόμο του, τα προβλήματα του νόμου και τις προτάσεις που κάνει το Επιμελητήριο Σερρών προς τον πρόεδρο της ΝΔ. Προτάσεις οι οποίες αν υλοποιηθούν θα βοηθηθεί το παραγόμενο ΑΕΠ για να φύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, να κάνουμε μεταποίηση, για να κάνουμε επιχειρήσεις που θα απασχολούν προσωπικό, να μειωθεί η ανεργία.

Για την σιδηροδρομική Εγνατία δεν συμφωνούμε να γίνει παράλληλη με τον δρόμο που έχει γίνει ούτως ώστε να ανταγωνίζεται ο αυτοκινητόδρομος το σιδηρόδρομο. Να γίνει ηλεκτρικός και να περνάει από Σέρρες, Καβάλα, Δράμα. Ζητάμε να αξιοποιηθεί η σύνδεση του νόμου Σερρών με το φυσικό αέριο. Στην πόλη των Σερρών είναι έτοιμα περίπου 30χλμ για να συνδεθούν από το 2008 και δεν έχουν συνδεθεί", τόνισε ο κ. Μέγκλας.

Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...