serreslife

Με τις θερμές ευχές του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου τελέστηκε, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας στο Επιμελητήριο Σερρών.
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κος Χρήστος Μέγκλας, παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης και του προσωπικού του Επιμελητηρίου Σερρών, καθώς και Προέδρων και εκπροσώπων Συλλόγων και Σωματείων Επαγγελματιών, ήτοι ειδικότερα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών κου Κοτσαμπά, των Υδραυλικών κου Βλαχόπουλου, των Ηλεκτρολόγων κου Βροντελή, των Ξυλουργών κου Δασκαλάκη, των Κρεοπωλών κου Καμπούρη, των ΤΑΞΙ κου Μπάρμπα, των Κομμωτών κου Γκουσμπασανιώτη, της Διαχείρισης του Σπηλαίου Αλιστράτης κου Στέφου, των Μεσιτών κου Κέφα, των Ασφαλιστών κου Γιαννάκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εργαζόμενοι και δημοσιογράφοι τοπικών και περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Τυχερή της βραδιάς η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων του Νομού Σερρών, η οποία και έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Σερρών.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας, αναφερόμενος στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Σερρών,εστίασε στην επιτυχή έκβαση των συνεχών διεκδικήσεων του Επιμελητηρίου για τη σύνδεση του Νομού με το Φυσικό Αέριο, με στόχο την ενεργειακή αυτονομία και αποδοτικότερη λειτουργία των επιχειρήσεων, δεδομένης πρόσφατης ανακοίνωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ότι εντός του τρέχοντος έτους ξεκινάνε οι σχετικές εργασίες.
Ο κ. Χρήστος Μέγκλας έκλεισε με την ευχή και την ελπίδα ότι όλοι πρέπει να αντιληφθούν όσο και να ενεργήσουν προς την κατεύθυνση ότι η επιχειρηματικότητα είναι η μοναδική διέξοδος από την κρίση, ο μόνος δρόμος που φέρνει προοπτική για τους πολίτες και την ίδια τη χώρα.
«Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας του παραγωγικού συστήματος της περιοχής είναι κεντρικός στόχος του Επιμελητηρίου Σερρών και προς αυτό θα παλέψουμε και αυτή τη χρονιά», τόνισε ο Πρόεδρος, κος Χρήστος Μέγκλας.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...