serreslife

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, δεκαεπτά χρόνια μετά την δημιουργία της, διοργάνωσε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο «Ελπίδα» , την πρώτη κλειστή συνάντηση όλων των στελεχών της Κίνησης, που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Το παρών έδωσαν όλα τα βαριά ονόματα της παράταξης, βάζοντας τέλος στην φημολογία των τελευταίων μηνών.

Στην συνάντηση όλα μαζί τα στελέχη επιβεβαίωσαν της αρχές και τις αξίες της παράταξης αλλά και την τακτική που θα ακολουθήσουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, μιας και η Δημοτική Πρωτοβουλία, όπως είπαν, είναι μια ανεξάρτητη δημοτική κίνηση, ανοικτή σε όσους υποστηρίζουν τις πολιτικές της θέσεις και θεωρούν πως εκφράζονται μέσα από τον αυτοδιοικητικό της λόγο.

Στο βήμα πρώτος ανέβηκε ο Πρόεδρος της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας» κ. Σφετκόπουλος που αναφέρθηκε στην ιστορία της παράταξης, στα χρόνια που βρισκόταν στην αντιπολίτευση και στην συνέχεια στο έργο της δημοτικής αρχής τα τελευταία οκτώ χρόνια, που βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου Σερρών.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης που αναφέρθηκε σε όλο το έργο της Δημοτικής αρχής τα τελευταία οκτώ χρόνια, μιας αρχής που με συνέπεια έκανε πράξη το προεκλογικό πρόγραμμά της από την μία, και από την άλλη, ξεχρέωσε την πόλη και τους κατοίκους της, όπως ο ίδιος τόνισε.

Ο κ. Θεόδωρος Αραμπατζής στην πρώτη του ομιλία του ως επικεφαλής της παράταξης, μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ”.

Νοιώθω περήφανος, είπε, που θα ηγηθώ της νέας μας προσπάθειας, για να κερδίσουμε τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στόχος η ενεργοποίηση των συμπολιτών μας στα κοινά και η ουσιαστική συμμετοχή τους στα τοπικά δρώμενα, με βάση τις αρχές της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Μια προσπάθεια μακρυά από κόμματα και χρώματα, για την αναβάθμιση του ρόλου της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανοικτή σε όσους υποστηρίζουν τις πολιτικές της θέσεις και θεωρούν πως εκφράζονται μέσα από τον αυτοδιοικητικό της λόγο.

Στην συνέχεια ο κ. Θόδωρος Αραμπατζής, ανακοίνωσε πενήντα πέντε από τα ονόματα που θα είναι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι με την «Δημοτική Πρωτοβουλία», δηλώνοντας πανέτοιμος για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Μόνο που ενώ όλα τα ονόματα είναι σε όλους γνωστά ο επικεφαλής δεν τα έδωσε στην δημοσιότητα προξενώντας ερωτηματικά στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκαν οι περισσότεροι από τους σημερινούς Δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, ενώ το λόγο πήραν και αρκετοί νέοι υποψήφιοι που εξήραν το ρόλο της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας», αλλά και το έργο συνολικά της Δημοτικής αρχής, δηλώνοντας αισιόδοξοι για το επερχόμενο εκλογικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα



Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...