serreslife

Πλημμύρισε ο πεζόδρομος της Μεραρχίας από μαθητές σχολείων την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, όπου συμμετείχαν στο στολισμό χριστουγεννιάτικων δέντρων, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών για 8η συνεχή χρονιά “Στολίζω την πόλη μου”.

“Οι μαθητές σχολείων συμμετέχοντας στον στολισμό των δέντρων, ενεργοποιώντας τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους, έδωσαν ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο εορταστικό τόνο στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Πάνω από 30 χριστουγεννιάτικα δέντρα στήθηκαν κατά μήκος των πεζοδρόμων Κ.Καραμανλή, Εμ. Ανδρόνικου και μπροστά από το ΔΗΠΕΘΕ και στολίστηκαν με δημιουργίες και κατασκευές από τους μαθητές.

Στο τέλος της εκδήλωσης σε κάθε σχολείο απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό Βασίλη Τερζή και με το πέρας των εορτών θα αποδοθεί στο κάθε σχολείο το Χριστουγεννιάτικό δέντρο που στόλισαν οι μαθητές του για να το φυτέψουν στην αυλή ή στο κήπο του φροντίζοντας παράλληλα την ανάπτυξή του.

Για το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης: