serreslife

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων του Δήμου Σερρών στις 20-22 Ιουλίου 2018.

Πάνω από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο εντυπωσιακό αυτό αγώνισμα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις Σέρρες.
Από τους αγώνες του τριημέρου αναδείχτηκαν οι πρωταθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας- Θράκης που διοργάνωσαν τους αγώνες με τη συνδρομή του Δήμου Σερρών, δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη συνολική διεξαγωγή των αγώνων και ανανέωσαν το ραντεβού με τις Σέρρες για τον επόμενο χρόνο.
“ O Δήμος Σερρών επενδύει σε αθλητικές εκδηλώσεις πανελληνίου και διεθνούς ενδιαφέροντος. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας έφερε στις Σέρρες πάνω από 500 επισκέπτες με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας να αποτελέσει θεσμό και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Σέρρες, όπως έχουμε ήδη δημιουργήσει πολλούς αθλητισμούς θεσμούς πανελληνίου ενδιαφέροντος που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Δήμο Σερρών, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης, το Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών κ.α” δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την τελετή απονομής των μεταλλίων στους νικητές των αγώνων.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής δήλωσε ότι “ο Δήμος Σερρών ανταποκρίθηκε πλήρως στην προετοιμασία της διοργάνωσης. Διαθέτουμε την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία για διοργανώσεις εθνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος”, είπε χαρακτηριστικά.

Από το γραφείο τύπου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: