serreslife

Με την εκλογή του Θεόδωρου Αραμπατζή ως υποψήφιου δημάρχου στις εκλογές του 2019, ολοκληρώθηκαν οι ενδοπαραταξιακές διαδικασίες της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων. «Ξεκινάμε μια Νέα Πρωτοβουλία με τη στήριξη των Σερραίων δημοτών», είπε ο κ. Αραμπατζής στις πρώτες του δηλώσεις, με τον δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη να εκφράζει την αισιοδοξία του: «Η νίκη είναι στο χέρι μας».

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής διάδοχος του Πέτρου Αγγελίδη στη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής είναι και επισήμως ο διάδοχος του Πέτρου Αγγελίδη, ως υποψήφιος δήμαρχος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων. Η εκλογική διαδικασία της Κυριακής οδήγησε στην εκλογή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ως υποψηφίου Δημάρχου, με 164 ψήφους, έναντι 8 λευκών και 2 άκυρων.
Η διαδικασία είχε προκηρυχθεί αρχές του έτους και μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του επικεφαλής της Δ.Π.Σ. στις εκλογές της 13ης Οκτωβρίου 2019, ήταν ο κ. Αραμπατζής

Οι πρώτες δηλώσεις

«Το αυτοδιοικητικό παράδειγμα που παρουσιάσαμε όλα αυτά τα επτά (7) χρόνια και αγκάλιασαν οι δημότες μας θα το πλουτίσουμε με νέους ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις με στόχο να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα στο δήμο μας, να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας» τόνισε ο κ. Αραμπατζής.
«Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση, Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Έχει να δώσει πολλά στην τοπική κοινωνία. Οι Σερραίοι το γνωρίζουν καλά γι’ αυτό και την στηρίζουν, την ανταμείβουν με την ψήφο τους και πυκνώνουν συνεχώς τις γραμμές της» υπογράμμισε.

«Η Δ.Π.Σ. θα υπερισχύσει»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Νέα Μεγάλη Δ.Π.Σ. θα υπερισχύσει στις επόμενες εκλογές καθώς, όπως δήλωσε:

  • «Έχουμε πρόσωπο στον κόσμο»
  • «Έχουμε έργο που απολαμβάνουν οι δημότες μας»
  • «Νοικοκυρέψαμε το δήμο μας»
  • «Κρατάμε το λόγο μας και υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας»
  • «Γυρίσαμε την πλάτη στον λαϊκισμό, τις προκλητικές νοοτροπίες και συμπεριφορές του παρελθόντος»
  • «Δημότες και επισκέπτες γνωρίζουν ότι είναι ωραίο να ζεις στις Σέρρες»

Παράλληλα, κάλεσε όλους να σταθούν δίπλα της «με τη δράση και την ψήφο τους».
Ο κ. Αραμπατζής εξήρε τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη και τους συνοδοιπόρους του για τη δημιουργία της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης Δ.Π.Σ., το 2001, την υποδειγματική λειτουργία της στη Διοίκηση του Δήμου Σερρών από το 2010 και την αποτελεσματικότητα της.

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου

Η έκτακτη συνέλευση της Παράταξης ξεκίνησε με χαιρετισμό του κ. Αγγελίδη.
Ο Δήμαρχος Σερρών χαιρέτισε τη μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων και υπογράμμισε τις βαθιές ρίζες της στην τοπική κοινωνία.
«Η Δ.Π.Σ. διεκδικεί με αξιώσεις μια τρίτη θητεία, διότι είναι πραγματικά η μοναδική ανεξάρτητη κίνηση, έχει σημαντικό έργο να επιδείξει, έχει εξασφαλίσει 8 εκ. ευρώ για έργα που θα υλοποιηθούν την επόμενη θητεία», επιχειρηματολόγησε.
«Η νίκη είναι στο χέρι μας εάν υπάρχει ενότητα, δουλειά και προβολή του έργου μας», τόνισε.
«Ο Θεόδωρος Αραμπατζής είναι καλή υποψηφιότητα γιατί είναι σοβαρός, συνετός ουσιαστικός, χωρίς φανφάρες» δήλωσε ο Πέτρος Αγγελίδης.

Η διαδικασία

O Πρόεδρος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Απόστολος Σφετκόπουλος μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας δήλωσε τα εξής: «Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκλογική διαδικασία της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων για την ανάδειξη υποψηφίου Δημάρχου για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η προσέλευση των μελών μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Συνεχίζουμε ενωμένοι για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αραμπατζή, έναν άνθρωπο με ήθος, πνεύμα συνεργασίας, όρεξη για πολύ δουλειά, έναν άνθρωπο καταξιωμένο στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ευχαριστούμε τα μέλη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας που για μια φορά ακόμη στήριξαν την παράταξη και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα νίκης».

Διαβάστε επίσης: