serreslife

Τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη επισκέφτηκαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε Σερρών την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Νίκος Παπανίκος, ο Γραμματέας Κώστας Καλογιαννίδης, η υπεύθυνη διανομών Στέλλα Βλάχου και το μέλος Αναστασία Φεγγομύτου.

Ο Δήμαρχος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους δηλώνοντας τη διάθεσή του για ουσιαστική συνεργασία με το Σύλλογο Τριτέκνων. 
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Αγγελίδης: “H τρίτεκνη οικογένεια όπως και η πολύτεκνη αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής κοινωνίας αντιμετωπίζοντας το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας καθώς και αυτό της υπογεννητικότητας και πρέπει να στηριχτεί από την Πολιτεία”.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης στον Δήμαρχο Σερρών, ο Πρόεδρος του νέου Δ.Σ Νίκος Παπανίκος έθεσε κάποια αιτήματα προς τον Δήμαρχο όπως, η εξεύρεση χώρου για την διανομή τροφίμων από το Σύλλογο προς τα μέλη του, η θεσμοθέτηση χρηματικού βοηθήματος για την πρώτη τρίτεκνη οικογένεια κάθε έτους, η μοριοδότηση των τρίτεκνων οικογενειών για την ένταξη των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Σερρών, καθώς και το ενδεχόμενο έκπτωσης στα δημοτικά τέλη. 
Ο κ. Αγγελίδης άκουσε τα αιτήματα του Συλλόγου με προσοχή και δεσμεύτηκε να τους απαντήσει σύντομα.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων αποτελούν οι:

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΑΚΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑ- ΤΑΜΙΑΣ
ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΕΛΛΑ- ΥΠΕΥΘ. ΔΙΑΝΟΜΩΝ 
ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ- ΜΕΛΟΣ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ- ΜΕΛΟΣ
ΦΕΓΓΟΜΥΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ- ΜΕΛΟΣ
ΚΟΥΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΜΕΛΟΣ
Από το γραφείο τύπου

Διαβάστε επίσης: