serreslife

Η Άνω Καμήλα αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό του «συνεργείου» της Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών, το οποίο βοηθά τους κατοίκους των χωριών του Δήμου Σερρών να συμπληρώσουν το έντυπο της Επιχείρησης με τα στοιχεία του υδροδοτούμενου ακινήτου τους και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους.

Οι τοπικοί καταναλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους έγινε από τη ΔΕΥΑ μέσω του προέδρου του χωριού κ. Ευριπίδη Αμανατίδη και προσέρχονταν, κρατώντας στο χέρι την ταυτότητά τους και ένα λογαριασμό ύδρευσης ,όπως απαιτείται, από τις εννιά το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι.
Την Τρίτη το «συνεργείο» θα βρίσκεται στο Αδελφικό και θα ακολουθήσουν όλες οι Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες των οποίων οι κάτοικοι θα ενημερωθούν εκ των προτέρων από τον τοπικό πρόεδρο και τα μεγάφωνα.
Είναι προς το συμφέρον των καταναλωτών να συμπληρώνουν το έντυπο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ διότι σε περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης η επιχείρηση θα τους ενημερώνει εγκαίρως – όπως και για κάθε τι άλλο- και έτσι θα αποφεύγουν τη δυσάρεστη έκπληξη των μεγάλων λογαριασμών.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Πηγή: Εφημερίδα Η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης: