serreslife

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Σκούταρι κατά τη συνάντηση του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη και του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ Κώστα Χασαπίδη με τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος στο πρώην Δημοτικό Μέγαρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Λαυρεντιάδου, οι δημότες αντέδρασαν στο κόστος που καλούνται να αναλάβουν για την ιδιωτική σύνδεσή τους στο δίκτυο αποχέτευσης, το οποίο ολοκληρώθηκε και εγκαινιάσθηκε προ ημερών.

Από την πλευρά του ο κ.Αγγελίδης, αναφέρθηκε στον τρόπο χρηματοδότησης του έργου, η οποία, όπως είπε, έγινε και μέσω προγραμμάτων, δίνοντας παράλληλα τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Χασαπίδης απάντηση στις αντιδράσεις των κατοίκων.

Πάντως, οι κάτοικοι του Σκουτάρεως μετά το τέλος της συνάντησης υποστήριξαν ότι έφυγαν χωρίς ξεκάθαρες σκέψεις, ενώ ο Δήμαρχος Σερρών δήλωσε ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα σύντομα να κατανοήσουν όλοι τη σπουδαιότητα του.

Τέλος, ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Καπετάν Μητρούση μεταξύ των κατοίκων της περιοχής, του Δημάρχου Σερρών και του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: