serreslife

Ερώτηση προς του Υπουργούς Οικονομικών και Υποδομών & Μεταφορών κατέθεσε ο βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής, σε συνέχεια πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκης επέστρεψε ανεπικύρωτους τους Προϋπολογισμούς των εταιρειών ΣΤΑ.ΣΥ. Ο.ΣΥ. για το 2017.Οπως αναφέρει ο βουλευτή, η κύρια αιτία άρνησης προσυπογραφής φέρεται να οφείλεται στην συμπερίληψη στους προϋπολογισμούς μισθολογικών αυξήσεων 2% και 4%, καθώς και άλλων πρόσθετων απολαβών, την ίδια ώρα οι δυο αυτές εταιρίες θα εμφανίσουν έλλειμμα το 2017, που θα αγγίζει τα 61 εκατ. ευρώ.

Αυτή η ενέργεια του κου Χουλιαράκη έρχεται να επιβεβαιώσει εμμέσως τα όσα κατά καιρούς υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, για το ότι η πολιτική της παρούσας Κυβέρνησης έχει οδηγήσει τον τομέα των αστικών συγκοινωνιών σε διάλυση, βουλιάζοντάς τον κι αυτόν στα χρέη, όταν στις αρχές του 2015 τον είχε παραλάβει με λειτουργικό πλεόνασμα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...