serreslife

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ανθρωποκτονία 48χρονου υπηκόου Βουλγαρίας που έγινε το βράδυ της 11 προς 12 Φεβρουαρίου 2018 στην πόλη των Σερρών.

Για την υπόθεση συνελήφθη 55χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Σερρών.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της 15 Φεβρουαρίου 2018 εντοπίστηκε η σωρός του 48χρονου σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην πόλη των Σερρών και όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.(δείτε εδώ)
Στον χώρο μετέβη κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης  Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, για την εξερεύνηση του χώρου και τη συλλογή ιχνών και πειστηρίων.
Από την έρευνα των αστυνομικών και την αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 55χρονος δράστης φιλοξένησε τον 48χρονο ομοεθνή του στο οίκημα και για προσωπικούς λόγους του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο την ώρα που κοιμόταν, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, εντοπίστηκε ο 55χρονος σε περιοχή του Σιδηροκάστρου όπου είχε καταφύγει και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 353 επισκέπτες