Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα δίνοντας σαφή περιγραφή του δράστη, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μέσα σε λίγη ώρα αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί

Την τελευταία στιγμή πριν κλέψει και το αυτοκίνητό του, πρόλαβε ο 50χρονος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού σε περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών ένα νεαρό που είχε τρυπώσει μέσα όταν ήταν απασχολημένος και είχε κλέψει τα κλειδιά μαζί με όσα χρήματα βρήκε σε ένα από τα δωμάτια!

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα δίνοντας σαφή περιγραφή του δράστη, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μέσα σε λίγη ώρα αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί. Σύμφωνα με την καταγγελία του 50χρονου, ο 20χρονος Έλληνας είχε αρπάξει 130 ευρώ και τα κλειδιά του Ι.Χ. που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι, αλλά δεν πρόλαβε να φύγει με αυτό γιατί τον κυνήγησε. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Στον ίδιο εισαγγελέα κατέληξε και η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Νέας Ζίχνης σε βάρος δυο Ελλήνων, ενός 49χρονου και μιας 51χρονης, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν για την κλοπή 200 ευρώ από το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 48χρονος, τον οποίο είχαν φροντίσει να απασχολήσουν τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης: