serreslife

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο ενός ανθρώπου βασίζεται στην τόλμη, στην αποφασιστικότητα, στα δεδομένα και στο να μπορεί να «βλέπει μακριά». Ο Γιάννης Μαρμαρέλης συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία, που τον κατατάσσουν στους ανθρώπους με επιχειρηματικό πνεύμα και δαιμόνιο.
Σταθμίζοντας τα δεδομένα, ότι δηλαδή από τη Στερεά Ελλάδα και πάνω δεν υπήρχαν μικροζυθοποιεία, πατώντας πάνω στην εμπειρία της οικογενειακής επιχείρησης αλλαντοποιίας, που για 60 ολόκληρα χρόνια κινήθηκε κερδοφόρα στο χώρο, μετουσίωσε την επιχειρηματική ανησυχία του σε ένα προϊόν, που ο κόσμος όντως αγαπά πολύ.

Η μπύρα είναι ένα ποτό, που η υπόστασή του χαρακτηρίζεται από ένα ξεχωριστό άρωμα, μια δυνατή γεύση, μια σαγηνευτική απόλαυση και ένα διαφορετικό άγγιγμα στη διασκέδαση. Μια μπύρα χαλαρώνει, ξεκουράζει, ενώνει παρέες, γίνεται συντροφιά σε ώρες δύσκολες, απογειώνει τη διασκέδαση και δίνει την πληρότητα σε ένα καλό γεύμα.

Ο Γιάννης Μαρμαρέλης έδωσε με την μπύρα VOREIA που δημιούργησε τη δυναμική στον τόπο του για ανοίγματα στο χώρο του Τουρισμού και του Πολιτισμού. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο 6ο χλμ. της Εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, έκλεισε σε ένα μπουκάλι το μεράκι, την αγάπη, τη δροσιά, τα αρώματα, την κλασσική γεύση και την καινοτομία.

Η μπύρα VOREIA δίνει με το όνομά της το στίγμα του τόπου της, του Βορρά και φιλοδοξεί μαζί με την αξεπέραστη γεύση της να γίνει ονομασία αναφοράς για τις Σέρρες.

Με βήματα σταθερά έγιναν ανοίγματα σε ξένες αγορές (Ευρώπη και ΗΠΑ) και φιλοδοξία μεγάλη είναι η τοπική αγορά να δείξει την υποστήριξή της σε ένα προϊόν που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μπύρες των άλλων εταιρειών. Το καλαίσθητο μπουκάλι, με το σωστό μέγεθος και τα διακριτικά χρώματα της ετικέτας σαγηνεύουν την όραση και προκαλούν να την δοκιμάσεις.

Δεν νοείται σερραϊκή επιχείρηση εστίασης και διασκέδασης που να μην έχει ανάμεσα στα προσφερόμενα ποτά και τη μπύρα VOREIA. Δεν νοείται να είσαι Σερραίος και να μην έχεις δοκιμάσει μια μπύρα VOREIA. Τα οφέλη είναι ανταποδοτικά, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Με την κατανάλωση ενδυναμώνουμε την επιχείρηση αλλά το όνομα δυναμώνει με τη σειρά του τον τόπο μας, τις Σέρρες.

Ευρισκόμενος στο πανέμορφο νησί της Ύδρας για ολιγοήμερες επαγγελματικές υποχρεώσεις και λίγη αναψυχή προτίμησα τη μπύρα VOREIA στις βραδινές μου εξόδους για δύο(2) κυρίως λόγους. Πρώτον, με την κίνησή μου αυτή, ήθελα να παρακινήσω την λοιπή παρέα μου να δοκιμάσει και έπειτα για να υποστηρίξω ένα σερραϊκό και πολλά υποσχόμενο προϊόν.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον κ.Μαρμαρέλη που η μπύρα VOREIA εκτός όλων των άλλων, γίνεται αφορμή και αιτία να ακουστούν οι Σέρρες και παραπέρα. Στη νησιωτική και στη Νότια Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στη λοιπή Ευρώπη.



Κείμενο: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος –Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης: