serreslife

Μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας των Πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα για τους υποψήφιους, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο όνειρό τους, είναι η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου. Για τη φετινή χρονιά οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού ξεκίνησαν την Παρασκευή 22 Ιουνίου και λήγουν την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

 

Στο Κέντρο Διδασκαλίας Ιδιαιτέρων Μαθημάτων βοηθάμε τους μαθητές να ολοκληρώσουν με επιτυχία και αυτό το στάδιο, παρέχοντας τους συμβουλευτική υποστήριξη μέσω εξειδικευμένου προσωπικού, ενώ ταυτόχρονα συνεργαζόμαστε με γνωστή εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων, εγκαθιστώντας το πιο κατάλληλο πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και βοήθειας συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου. Το πρόγραμμα υπολογίζει τα μόρια που συγκεντρώνει ο υποψήφιος σε όλα τα επιστημονικά πεδία, διαχειρίζεται τα πιθανά σενάρια για τη διακύμανση των βάσεων και υποδεικνύει τις καλύτερες επιλογές πανεπιστημιακών σχολών.

Έτσι οι μαθητές της Γ’ Λυκείου με τη βοήθεια των διευθυντών σπουδών συζητούν και εξετάζουν τις σχολές που τους υποδεικνύει το πρόγραμμα και έπειτα συμπληρώνουν μαζί το μηχανογραφικό δελτίο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εισαχθούν στη σχολή της επιλογής τους και να σπουδάσουν αυτό που επιθυμούν. Παράλληλα παρέχονται στους μαθητές επιπρόσθετες πληροφορίες:

- Για την αντιστοίχιση των επαγγελμάτων με κάθε σχολή ΑΕΙ και ΤΕΙ.
- Για τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης και μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρει κάθε σχολή εκείνη τη χρονική στιγμή.
- Για τη δυνατότητα μετεγγραφών.

Τα χρόνια εμπειρίας των διευθυντών σπουδών και των καθηγητών του Φροντιστηρίου μας και η συνεχής ενασχόλησή τους με τη συμπλήρωση μηχανογραφικών δελτίων αποδεικνύονται από τα χαμόγελα των μαθητών και τις καταγεγραμμένες επιτυχίες μας!!


- Ενημερωθείτε για τον τρόπο διδασκαλίας μας και τα προτεινόμενα προγράμματα σπουδών του Φροντιστηρίου μας και μέσω της νέας μας ιστοσελίδας https://kentrodidaskalias.gr

Διαβάστε επίσης: