Μηνύματα ελπίδας και αλληλεγγύης για το νέο έτος έστειλε η «Γιορτή Παιδείας και Κοινωνικής Προσφοράς» που οργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Βόλβης, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρού, παρουσία πλήθους κόσμου.

Κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν οι δεκάδες νέες και νέοι του Δήμου Βόλβης, που παρέλαβαν τιμητικές διακρίσεις, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.



Ο Δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας στο χαιρετισμό του, τόνισε ότι οι επιτυχόντες αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, τους συνεχάρη ενώ παράλληλα εγκωμίασε και την ανεκτίμητη συνδρομή των εκπαιδευτικών και των γονέων.



Στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκαν διακρίσεις σε πρόσωπα και Φορείς, που διακρίνονται για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και τον πολιτισμό. Για το λόγο αυτό, τιμήθηκε η Ορθόδοξος Χριστιανική Αδελφότητα «Λυδία», που με έδρα την Ασπροβάλτα, ξεχωρίζει για το κοινωνικό και ιεραποστολικό της έργο, τη διάκριση της οποίας απένειμε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, Θεόκλητος.



Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Βουλευτές Δημήτρης Μάρδας (ΣΥΡΙΖΑ) και Σάββας Αναστασιάδης (Νέα Δημοκρατία), ο εκπρόσωπος της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών (με έδρα τη Ρεντίνα), εκπρόσωποι των εκκλησιαστικών αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας.



Επιμέλεια : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης: