Πώς είναι να είσαι επιτυχημένη, γυμνασμένη και πανέξυπνη; Η Fatima Moreira De Melo είναι μία τέτοια περίπτωση και αν δε τη γνωρίζατε ως τώρα, τότε μάλλον πρέπει να μπει για τα καλά στα... ραντάρ μας!


Η σέξι αθλήτρια από την Ολλανδία με Πορτογαλικές ρίζες, έχει διακριθεί ως τώρα σε ένα άθλημα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα, το χόκεϊ επί χόρτου. Και όχι απλά έχει διακριθεί, αλλά έχει κατακτήσει παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2006, το Champions League του χόκεϊ το 2007 και χρυσό μετάλλιο με την ομάδα της Ολλανδίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008!

Εκτός του χόκεϊ, έχει σπουδάσει Νομική και έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικούς σταθμούς εντός και εκτός συνόρων της χώρας της. Αλλά είναι και τραγουδίστρια! Τι ξεχάσαμε; Α ναι, την ασχολία που της έχει πάρει το μυαλό τον τελευταίο καιρό, και αυτή είναι το πόκερ.
Η De Melo είναι ένα από τα γνώριμα πρόσωπα στη διεθνή σκηνή του πόκερ και έχει ουκ ολίγες επιτυχίες στο ενεργητικό της, αριθμώντας ως τώρα σχεδόν $500,000 σε έπαθλα από live τουρνουά, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων Hendon Mob. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ήρθε από ένα τουρνουά που έγινε στο Νησί του Μαν στη Βρετανία και τερμάτισε στη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 379 συμμετοχές για $95,750 χρηματικό έπαθλο!
Η αγάπη της για το πόκερ και οι επιτυχίες της την οδήγησαν να γίνει μέλος της επαγγελματικής ομάδας του PokerStars και πλέον παίρνει μέρος και σε online τουρνουά.

Και το καλύτερο φυσικά είναι ότι δεν υστερεί σε εμφάνιση! Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι άκρως κατατοπιστικές:

That ball is/was mine. #tbt #hockey #sports

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fatima Moreira de Melo ♠️♥️♣️ (@fatimademelo) στις

30 degrees in January. ?☀️?✌️ #costarica #puravida #riverisland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fatima Moreira de Melo ♠️♥️♣️ (@fatimademelo) στις

Let's do this! Only18 left now in the 1k!! #wsop #pokerstarsnj ?♣️♥️♠️♦️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fatima Moreira de Melo ♠️♥️♣️ (@fatimademelo) στις

Διαβάστε επίσης: