serreslife

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Πανσερραϊκό αφού μετά την αποχώρηση Αμανατίδη και Κυπαρίσση η διοίκηση έθεσε σε «καραντίνα» έξι έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα οι Γιάννης ΒοσκόπουλοςΓιώργος ΙωαννίδηςΔημήτρης ΓκούρτσαςΣτέργιος ΤσιμίκαςΧρήστος Ρούτσης και Ραντιβόγιε Ρίστιτςενημερώθηκαν ότι θα προπονούνται προσωρινά μόνοι τους και φυσικά δεν θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Μια απίστευτη εξέλιξη παραμονές της πρώτης αναμέτρησης για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος κι ενώ η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. 
Μια εξέλιξη που έρχεται λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Θωμά Κυπαρίσση και κυρίως μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του στην οποία ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής ουσιαστικά έριχνε τις ευθύνες στους παλιούς έμπειρους παίκτες για την κακή πορεία της ομάδας. 
Το ερώτημα είναι αν η «καραντίνα» είναι προσωρινή για να προκαλέσει ένα ηλεκτροσόκ σε όλους ή μόνιμη με τη δημιουργία πλέον πολλών ερωτηματικών το αν η ομάδα τα καταφέρει χωρίς τους έμπειρους παίκτες της ομάδας που κάποιοι από αυτούς ήταν αναντικατάστατοι στη βασική ενδεκάδα των «λιονταριών» όπως ο Δημήτρης Γκούρτσας (15 αγώνες βασικός χωρίς αλλαγή κι έξι γκολ), ο Γιώργος Ιωαννίδης (σε όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου βασικός χωρίς να γίνει λεπτό αλλαγή), ο Στέργιος Τσιμίκας (15 παιχνίδια βασικός κι ένα γκολ) και ο Χρήστος Ρούτσης (15 παιχνίδια και δύο γκολ). 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γκούρτσας και ο Στέργιος Τσιμίκας είχαν ανανεώσει με τη νέα διοίκηση τα συμβόλαια τους (από τις πρώτες κινήσεις του νέου χρηματοδότη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών είχαν και οι δύο προτάσεις από άλλες ομάδες), ο Γιάννης Βοσκόπουλος είχε τρεις ανόδους και ο Χρήστος Ρούτσης δύο με τον Πανσερραϊκό και οι έξι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που το καλοκαίρι, οι παράγοντες που διοικούσαν πέρυσι την ομάδα είχαν φροντίσει να τους ανανεώσουν τα συμβόλαια πριν ο σύλλογος τεθεί εκτός αδειοδότησης γιατί δεν είχε δοθεί το ποσό των 3 χιλιάδων ευρώ (!!!) για το παράβολο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...