serreslife

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Βαλκανικό τουρνουά αντισφαίρισης.

Η αυλαία του 2nd Balkan Tennis Camp and Tournament που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών έπεσε την Κυριακή 9 Ιουλίου με την απονομή των μεταλλίων και κυπέλλων. Στο προπονητικό camp συμμετείχαν 55 αθλητές οι οποίοι υπό την καθοδήγηση των προπονητών Κ.ΣορφανέΧρ. ΜούρτζιουΓ. ΤζήμκαΚ.Καραπρώιμου και Κ. Καρδαμανίδου  βελτίωσαν τις τενιστικές τους ικανότητες μένοντας ατελείωτες ώρες στα γήπεδα.

Η βράβευση του Κώστα Βαζούρα από τον πρόεδρο του ΣΑΣ Άρη Γραμματόπουλο, τον υπεύθυνο αγωνιστικού της Ομοσπονδίας Γιάννη Αθαναηλίδη και τον ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Μούρτζιο

Την τελευταία μέρα των προπονήσεων ξεχωριστό τόνο έδωσε η συμμετοχή του Κώστα Βαζούρα (αθλητή της αντισφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο) ο οποίος πέρασε μηνύματα θέλησης και ζωής στους αθλητές.

Την επόμενη μέρα (Πέμπτη 6/7) ξεκίνησαν οι αγώνες του τουρνουά όπου συμμετείχαν 76 αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας (Ρόδο, Τρίπολη, Ηγουμενίτσα, Λάρισα, Αθήνα Ορεστιάδα, Πτολεμαΐδα, Βέροια, Καβάλα, Θεσσαλονίκη), από τη Βουλγαρία και τα Σκόπια οι οποίοι κατά τις τέσσερις ημέρες του τουρνουά διακρίθηκαν τόσο για τις αθλητικές τους ικανότητες όσο και για το σπάνιο ήθος τους. Δόθηκε οι ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να παίξουν αρκετά παιχνίδια για να αποδείξουν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στις απονομές του τουρνουά παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, o πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης και ο έφορος Αγωνιστικού της Ε.Φ.Ο.Α. κ.  Ιωάννης Αθαναηλίδης οι οποίοι συνεχάρησαν τους αθλητές και τους προπονητές για τις προσπάθειες τους και έδωσαν την υπόσχεση στον πρόεδρο του διοργανωτή συλλόγου κ. Άρη Γραμματόπουλο για την περαιτέρω ενίσχυση της διοργάνωσης η οποία πλέον αποτελεί θεσμό για την πόλη των Σερρών.

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α κ. Σπ. Ζαννιά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην οργανωτική επιτροπή εντάσσοντας το τουρνουά στο αγωνιστικό ημερολόγιο της ομοσπονδίας, τους χορηγούς (Real Estate Μηνάς Φυλακτός, Gabosidou Travel, Οπτικά Στέφανος Παπανίκος, VK Βογινδρούκας Κώστας, Metron, G Kapetanis, Siarkos SA, Ιωάννου Κώστας) για την έμπρακτη στήριξη τους, τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των ξενοδοχείων Elpida Resort and Spa και Galaxy για την άψογη φιλοξενία – διαμονή  και διατροφή των αθλητών και όλους  τους προπονητές – αθλητές – συνοδούς για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, το κατάστημα e-tennis (Μαμάσης Γεώργιος) για τις μπάλες του τουρνουά και την εταιρεία ΑΛΕΞ ΑΕ για τα εξαιρετικά φρούτα που δρόσισαν τους αθλητές. Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 3rd Balkan Tennis Camp and Tournament που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2018 και πάλι στην πόλη των Σερρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...