Θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις Ρονάλντο ή Μέσι ή Νεϊμάρ. Όσο κι αν τους… μοιάζει, πρόκειται για τον 7χρονο Χρήστο Κώστογλου ο οποίος “μαγεύει” κι έχει μπει στο… ραντάρ ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ντριμπλάρει αλά Μέσι.

Κάνει ζογκλερικά αλά Νεϊμάρ.

Σκοράρει αλά Ρονάλντο.

Και… τριγυρίζει ανάμεσά μας!

Πρόκειται για τον 7χρονο Χρήστο Κώστογλου (με καταγωγή από το Γόνιμο Σερρών), ο οποίος –όσο κι αν ακούγεται ως ιεροσυλία- έχει γεννηθεί με ένα απίστευτο χάρισμα: Να παίζει ποδόσφαιρο και να… μαγεύει.

Ο μικρός, που αγωνίζεται κυρίως σαν αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί εύκολα να παίξει και σαν δεκάρι, κάνει… παπάδες με τη μπάλα στα πόδια.



Μοιάζει αδύνατο να τον σταματήσουν συνομήλικα παιδάκια. Και δεν είναι καθόλου υπερβολικό…

Ο Κώστογλου, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού που ψάχνουν σαν “τρελοί” για τέτοιου είδους πιτσιρικάδες.

Ήδη, μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει δοκιμαστεί στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και έχει αφήσει εκπληκτικές εντυπώσεις. Είναι ενδεικτικό πως αν και 7 ετών, δοκιμάστηκε με παιδάκια δύο χρονών μεγαλύτερα!

Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο σύλλογος που δείχνει να ενδιαφέρεται για τον πιτσιρικά. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να δοκιμαστεί ΚΑΙ στην Ντόρτμουντ. Και όλοι καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό και τι προοπτική ανοίγεται μπροστά στον 7χρονο συμπατριώτη μας “μάγο”!

Απολαύστε τον…

Πηγή: talentabout.gr





Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μας τη φετινή σεζόν το πιο σίγουρο είναι να μετακομίσει στη Γερμανία και μόλις γίνει 10 χρονών είναι σε επαφή με μια πολύ μεγάλη ομάδα της Ισπανίας(δεν μπορούμε ακόμα να αποκαλύψουμε το όνομά της..) για να πάρει υποτροφία

Με την ευκαιρία να ευχηθούμε στο μικρό Χρήστο που έχει σήμερα τα γενέθλιά του να είναι γερός και να γίνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρά του

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 187 επισκέπτες