serreslife

Supertrucks με εξωτερικές βελτιώσεις, εντυπωσιακές αερογραφίες, χλιδάτα εσωτερικά και φυσικά πλούσιο θέαμα αγωνιστικών φορτηγών στο Αυτοκινητοδρόμιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το Truck Show North που διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσικλέτας Σερρών με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού.

Ειδικότερα, η παρουσία εβδομήντα (70) και πλέον φτιαγμένων και απλών φορτηγών από διάφορες περιοχές της χώρας αναμένεται δυναμική, το θέαμα πλούσιο, ενώ τα slalom και οι αναμετρήσεις dragster έως τα τετρακόσια μέτρα της μεγάλης ευθείας, που προβλέπονται συναρπαστικές, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με την κορυφαία εκδήλωση των αυτοκινητιστών θα λειτουργήσει η μεγαλύτερη έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ στη Βόρεια Ελλάδα.

Τιμή εισιτηρίου:
Σάββατο-πέντε (5) ευρώ
Κυριακή-πέντε (5) ευρώ

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...