serreslife

Σχεδόν μία εβδομάδα μας χωρίζει από την έναρξη του 1ου Festival Χρυσοβούβαλου Υγροτόπου Κερκίνης και στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τον διοργανωτή, τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Βουβαλοτρόφων Ελλάδας, φιλοξενούμενου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα.

Το 1ο Festival Χρυσοβούβαλου Υγροτόπου Κερκίνης θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24 και 25 Ιουνίου 2017 στα Χρυσοχώραφα Σερρών και την ευρύτερη περιοχή της λίμνης Κερκίνης.
Στην συνέντευξη τύπου, καλωσόρισε τους παρεβρισκομένους ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Γιαννάκης, και στην συνέχεια μίλησαν για την συμβολή τους ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βουβαλοτρόφων Ελλάδας Τρύφων Γιαντσίδης, η διευθύντρια του Festival, φωτορεπόρτερ Βασιλική Πασχάλη, ο υπεύθυνος για τις δραστηριότητες στην λίμνη (δωρεάν βαρκάδα, ιππασία, ποδηλασία και τοξοβολία), ιδιοκτήτης του ξενώνα Λιμναίο και του Ήταυρος, Νίκος Γάλλιος, ο γεωπόνος- ζωοτέχνης, υπεύθυνος για τον Ελληνικό Νεροβούβαλο στο Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Νέας Μεσήμβριας Θεσσαλονίκης Δρ. Δημήτριος Ρουστέμης και ο διευθυντής του Φορέα Διαχείρησης Λίμνης Κερκίνης Θεόδωρος Ναζηρίδης.
Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν οι μαθητές Αριστείδης Τσαντόπουλος και Μερσίνα Τσαντοπούλου και ο φωτορεπόρτερ Σπύρος Τσαντόπουλος, οι οποίοι προσέφεραν στον Συνεταιρισμό φωτογραφίες τους, που απαρτίζουν την έκθεση του Festival.
Ακολούθησε δεξίωση με βουβαλινά εδέσματα, προσφορά του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βουβαλοτρόφων Ελλάδας μαγειρεμένα μοναδικά από τα Catering- Αρτοζαχαροπλαστεία ΓΑΤΙΔΗΣ.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

serreslife

Διαβάστε επίσης: