ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ
«Έλα μαζί μας – Πρόσφερε – Γνώρισε – Απόλαυσε»
Την 11η συμμετοχή του και την 2η αποκλειστική διοργάνωση εθελοντικής δράσης στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης (Ε.Π.), ανακοινώνει ο Οικοπεριηγητής με τον διακριτικό τίτλο «ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ_ΚΕΡΚΙΝΗ 2017», για το χρονικό διάστημα από τις 30 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου.


Ο στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη του εθελοντισμού και η μαζική συμμετοχή, σε περιοχές που την έχουν πραγματικά ανάγκη δίνοντας την ευκαιρία της προσφοράς σε όποιον το θέλει.
Συγκεκριμένα, το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εθελοντική εργασία μέχρι το μεσημέρι με αποκλειστικό στόχο και για φέτος τον καθαρισμό όσο μεγαλύτερης ακτογραμμής γίνετε στη Λίμνη Κερκίνη. Έχουν δε προβλεφθεί μία σειρά περιηγητικών δράσεων από την ομάδα του Οικοπεριηγητή με στόχο την γνωριμία των εθελοντών με το Ε.Π. και τα αξιοθέατα του Νομού Σερρών.
Η διαμονή των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί δωρεάν στον ξενώνα ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ, και το σύνολο των περιηγήσεων τους (Τζιπ, κανό, ποδήλατα, βαρκάδα, τοξοβολία, πεζοπορία, rapel κ.α.), καθώς και των μετακινήσεων, παρέχονται δωρεάν στους εθελοντές μας.
Το κόστος συμμετοχής που ανέρχεται στα 120,00€ αφορά αποκλειστικά στα έξοδα σίτισης της εθελοντικής ομάδας (3 πλήρη γεύματα ανά ημέρα).
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής, ορίζετε η 1η Ιουνίου 2017 έως τις 12:00π.μ.
Μπορείτε να κάνετετ την αίτησή σας εδώ ή να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε επίσης: