serreslife

Cafe μπουγάτσα Σερραία και ΟΠΑΠ Διαμαντής | Απόλαυση που σε κερδίζει

Ένας πολυχώρος αναψυχής και διασκέδασης δημιουργήθηκε από το «ΠΡΟΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ και το καφέ ΣΕΡΡΑΙΑ» , στο δρόμο για το Γαϊτάνι.

Ένας χώρος που μπορεί ο καθένας να παίξει πάντα υπεύθυνα , ΤΖΟΚΕΡ και ΚΙΝΟ απολαμβάνοντας υπέροχο καφέ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ τρώγοντας λαχταριστή μπουγάτσα ή τις μοναδικές σφολιάτες , ή απλά να δει τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας σε μια από τις 30 οθόνες του καταστήματος, πίνοντας την μπύρα του και τρώγοντας τη μοναδική κρέπα με τη χειροποίητη συνταγή ή τα λαχταριστά σάντουιτς με τιμές TAKE AWAY!!!



Αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα προϊόντα και τα προσφερόμενα ήδη στο καφέ Σερραία είναι χειροποίητα φτιαγμένα με ελληνικά αγνά φρέσκα υλικά .
Εκείνο που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσει κανείς είναι η αυθεντική γεύση της μπουγάτσας των ΣΕΡΡΩΝ. Επιλέξτε ανάμεσα μπουγάτσα μ ε κρέμα σοκολάτα, κιμά, τυρί, κοτόπουλο, σπανάκι και για την σαρακοστή μπουγάτσα νηστίσιμη.



Επίσης ξεχωριστή για τη γεύση της είναι και η κρέπα Σερραία, με τη μοναδική συνταγή όπως και αν τη δοκιμάσετε, γλυκιά ή αλμυρή.
Προκαλέστε την τύχη σας και ταυτόχρονα απολαύστε όμορφες στιγμές με καφές και σνακ στον πολυχώρο, «ΠΡΟΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ & καφέ ΣΕΡΡΑΙΑ».

Πηγή: imerazante.gr

Διαβάστε επίσης: