serreslife

Πάνω από 200 αθλητές και 49 Σωματεία από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων του Δήμου Σερρών προκειμένου να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που διοργανώνεται για πρώτη φορά στις Σέρρες στις 20-22 Ιουλίου 2018.

Την εκδήλωση παρουσίασαν με συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, o Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ Παύλος Παπαδόπουλος ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τσορτουκτσίδης Κώστας και η υπεύθυνη του γραφείου οργάνωσης ΔΙΟΤΙΜΑ Έλενα Φαρδέλα, την Τετάρτη 18-07-2018.

“Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας Μακεδονίας- Θράκης που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Σερρών  τον Μάρτιο 2018, είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούμε στις Σέρρες και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας εμπιστεύτηκε την διεξαγωγή των αγώνων στις Σέρρες και σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλασίας Βόρειας Ελλάδας (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ) , το γραφείο οργάνωσης ΔΙΟΤΙΜΑ και την συνδρομή του Δήμου Σερρών είμαστε βέβαιοι ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που διοργανώνεται πρώτη φορά στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ο Δήμος Σερρών εξάλλου διαθέτει τις υποδομές και την τεχνογνωσία ώστε να φιλοξενεί αθλητικούς αγώνες πανελληνίου και διεθνούς ενδιαφέροντος. Εύχομαι καλή διαμονή στους αθλητές και στις αποστολές τους και καλή επιτυχία στις προσπάθειές τους.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την Ένωση Ποδηλασίας Μακεδονίας -Θράκης, το γραφείο οργάνωσης ΔΙΟΤΙΜΑ και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό Βασίλη Τερζή για την άψογη προετοιμασία της όλης εκδήλωσης”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών.

Ο κ. Τερζής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων λέγοντας ότι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες θα αποζημιωθούν με το παραπάνω αφού στις τρεις ημέρες των αγώνων διοργανώνονται πολλοί διαφορετικοί αγώνες σε πολλές εντυπωσιακές διαδρομές.

O Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η θετική συμβολή του Δήμου Σερρών και η προσφορά του Ξενοδοχείου Σίρις για την διαμονή των αθλητών ήταν αυτή η οποία οδήγησε την ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας να επιλέξει την πόλη των Σερρών για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Σκοπός όλων είναι να πραγματοποιηθεί ένα πρωτάθλημα, μέσα από το οποίο όλοι μαζί να αναδείξουμε τα αθλητικά ιδεώδη της Ελλάδας έως τα πέρατα της γης, εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου για τη χώρα μας».

Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων, οι διαδρομές και οι κανονισμοί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Από το γραφείο τύπου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: