serreslife

Η Φώφη Γεννηματά είναι νικήτρια στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, στην Π.Ε Σερρών. 
Τα ανεπίσημα αποτελέσματα δείχνουν 1789 ψήφους για την Φώφη Γεννηματά και κάνουν λόγο για κονταρομαχία Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Καμίνη για τη δεύτερη θέση, με επτά ψήφους διαφορά, (Ν.Ανδρουλάκης 399- Γιώργος Καμίνης 406). Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν την Τρίτη το μεσημέρι.

Απόλυτη ικανοποίηση από την προσέλευση
Στις κάλπες προσήλθαν 2.970 Σερραίοι και η διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς να σημειωθούν προβλήματα σε κανένα από τα 19 τμήματα σε όλο το Νομό σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την Π.Ε. Σερρών Πασχάλη Αγγελίδη που μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών.
Ο κ. Πασχάλης Αγγελίδης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τον αριθμό των Σερραίων που προσήλθαν στις κάλπες «Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος που πίστευε σε αυτόν τον πολιτικό χώρο αγκάλιασε το εγχείρημα και του δίνει μια μεγάλη δυναμική στο νέο του ξεκίνημα για να ανακάμψει και ταυτόχρονα στέλνει και πολιτικά μηνύματα στο δίπολο που υπήρχε μέχρι σήμερα» σχολίασε ο κ. Αγγελίδης.
Μ.Τζελέπης: «Σήμερα είναι μια άλλη μέρα»
«Ο μεγάλος νικητής ήταν η συμμετοχή» σχολίασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελέπης στην ΕΡΤ Σερρών σήμερα το πρωί «Ο μεγάλος νικητής ήταν η συμμετοχή, αυτή η πρωτόγνωρη συμμετοχή του κόσμου όπου πραγματικά δίνει και πάλι το μήνυμα ότι η Δημοκρατική παράταξη είναι παρούσα είπε ο κ. Τζελέπης σημειώνοντας πως σήμερα είναι μια άλλη μέρα με οριοθετημένα τα όρια της Σοσιαδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς στην χώρα.
Παράλληλα τόνισε « Η Δημοκρατική παράταξη όπου ο κόσμος της απάντησε χθες, έρχεται πιο ώριμη, ήρεμα, υπεύθυνα, πάνω απ’ όλα ενωμένη και δημοκρατικά για την πολιτική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού της χώρας»

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:


Διαβάστε επίσης: