Θερμή υποδοχή του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στην Πρώτη (Video)

serreslife

Μπροστά στις κάμερες και στα μικρόφωνα δεν «έσπασε» τη σιωπή του αλλά με τους συμπατριώτες του στην Πρώτη είχε πολλά να πει ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής. Αρχικά, μαζί με τον ξάδερφό του και Σερραίο βουλευτή κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή, επισκέφθηκε το ταφικό μνημείο στον λόφο Καστά, όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι εργασίες.

Το απόγευμα της Πέμπτης στην ταβέρνα του πρώην δημάρχου Πρώτης κ. Αστρίνη συνέφαγε μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έσπευσαν να τον συναντήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του.

Η παρουσία του στην Πρώτη είχε τον χαρακτήρα της ιδιωτικής επίσκεψης, δεν είναι λίγοι, όμως, εκείνοι που έσπευσαν να προεξοφλήσουν μια επάνοδο του πρώην πρωθυπουργού στην πολιτική σκηνή. Τα σενάρια έξω από την ταβέρνα έδιναν και έπαιρναν και τα πυροδότησε η παρουσία του περιφερειάρχη κ. Απ. Τζιτζικώστα και το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο ίδιος, πάντως, δεν φάνηκε διατεθειμένος να ανοίξει την παραμικρή πολιτική κουβέντα και φάνηκε απλά να απολαμβάνει την παρέα των δικών του ανθρώπων!

Η «σιγή ασυρμάτου» που έχει επιλέξει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ακυρώθηκε κατά τη διάρκεια της φιλικής κουβέντας που είχε με τα πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Χαμογελαστός και ευδιάθετος συνομίλησε με την συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκομένων και πρόθυμα φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν.

Μία επίσκεψη Καραμανλή στην Πρώτη, εκ προοιμίου έχει συμβολικό χαρακτήρα, καθώς αποτελεί τη γενέτειρα μια πολιτικής δυναστείας αλλά και εφαλτήριο της πολιτικής εξέλιξης των μελών της οικογένειας, τόπο περισυλλογής και λήψης σημαντικών αποφάσεων από τον καιρό ακόμα του Εθνάρχη!

Πηγή: Εφημερίδα Η Πρόοδος


Τελευταία Σερραϊκά Νέα

More Articles